شیر گیوتینی استیل




بازرگانی دمیر آماده ارائه بهترین خدمات و محصولات می باشد.


برای کسب اطلاعات بیشتر جهت تهیه محصولات و لیست قیمت با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.


09124459273

021-66312110

021-66312113

021-66313469

شیر گیوتینی استیل



جنس شیر گیوتینی از جنس کربن استیل یا استنلس استیل است و تیغه از از استیل 304 یا 316 ساخته می شود. شیر گیوتینی استیل جهت قطع و وصل کرن سیالات به کار می رود. در صورتی که سیال مورد نظر اسیدی و دارای یون کلر باشد, باید از استنلس استیل 316 استفاده شود که مقاومت خوبی در مقابل انواع اسید ها دارد. شیر گیوتینی استیل بیشتر در انواع آزمایشگاه ها و فاضلاب کارخانجات مورد استفاده قرار می گیرد. این شیر ها مقاومت خوبی نسبت به شیرهای ساخته شده از جنس فولاد و کربن استیل دارند. به همین بیشتر شیر های گیوتینی موجود در بازار همان شیر گیوتینی استیل هستند. به طور کلی برای انتخاب شیر گیوتینی استیل مناسب باید در نظر بگیرید که اگر پروژه شما در محیطی با خوردگی بسیار قوی قرار دارد یا وجود کلریدها در آن مشهود است، در آن صورت پرداخت هزینه بیشتر برای شیر گیوتینی استیل 316 قطعا ارزشش را دارد. چون در چنین پروژه هایی استنلس استیل 316 مدت طولانی تری نسبت به استنلس استیل 304 قابل استفاده و ضد زنگ خواهد بود و این به معنای عمر طولانی تر شیر گیوتینی استیل است. در غیر این صورت گرید 304 می تواند تمام نیاز های شما را با هزینه کمتری برآورده کند.



شیر گیوتینی یکی از متداول ترین و کاربردی ترین شیر ها است که دارای قیمت نسبتا پایین و مزیت افت فشار اندک می باشد. شیر گیوتینی در هر دو جهت در مسیر جریان قابل استفاده است. به عبارت دیگر جهت خاصی برای نصب ان در نظر گرفته نمی شود. کاربرد اصلی شیر های گیوتینی در قطع و وصل جریان عبوری می باشد. از شیر گیوتینی برای کنترل جریان نمی توان استفاده کرد. جنس این نوع شیر ها از انواع مختلف فلزات و آلیاژ ها ساخته شده است که یکی از آن ها شیر گیوتینی استیل است که جنس بدنه آن از استنلس استیل ساخته شده است.



کاربرد شیر گیوتینی :




  • شیر گیوتینی در مکان هایی که سیالات دارای حجم زیادی جامدات می باشند، مورد مصرف قرار می گیرند

  • به دلیل نوع طراحی شیر گیوتینی در مواردی که خورندگی سیال و یا تماس با آن وجود دارد موردمصرف قرارگیرد.

  • در سیالاتی که دارای چسبندگی بالا هستند اغلب به شدت دارای خاصیت خوردندگی می باشند.